EthicsGymWear

Wie Zijn Wij

Ethiek en moraal: Moraal zijn de waarden en normen die richting geven aan jou doen en laten, ze sturen de keuzes die je maakt. Ethiek is het daarover nadenken. Het is nadenken over de vraag of jou handelen, leidt tot goede zorg. Dat kan echt over van alles gaan: van grote levensvragen tot kleine, dagelijkse keuzes.

‘’Nadenken over wat goede of kwade daden, levensstijl en of gedachten zijn en daarbij de gedachten wat maakt het dan goed en kwaad, zonder er een gekleurd oordeel aan te geven’’

EthicsGymWear is een onderneming die gericht is om mensen een passende outfit aan te bieden, waarin ze zicht trots voelen op wie ze zijn en wat ze bereiken. Het straalt perfectie uit, perfectie in kleur, comfort, kwaliteit en uitstraling. Uitstraling die wat voor ogen heeft, een doel.

De grootste drive is om er op allerlei manieren te zijn voor anderen mensen. Om andere mensen te laten groeien, te laten verbinden en persoonlijke wensen haalbaar te maken. Dit doen wij door de juiste handvaten aan te bieden of faciliteren. Het meer zijn dan “ objectief “ een kledingmerk. De focus is gericht op het ontwikkelen in kennis en persoonlijke groei en waarbij wij onze ogen ook richten op het maatschappelijke belang en betrokkenheid bij de samenleving.

Ethics Gym Wear. We love it, We believe in it.

BEDANKT DAT JE HEBT WILLEN LEZEN WIE WIJ ZIJN

“Be the change you want to see in the world” Ghandi.

WIE
    ZIJN WIJ

Ethics Gym Wear

ACCOUNT
Favorieten
Login
Create an account

A link to set a new password will be sent to your email address.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP

SHOPPING BAG 0