Tank Tops

Showing all 8 results
VIEW
  • 3
  • 4

TOT HET UITERSTE GAAN IN EEN STIJLVOL TANK TOP VOOR DAMES

Maakt niet uit wat voor oefening je in de sportschool uitvoert, een tank top is een onmisbaar kledingstuk wanneer jij je regelmatig in het zweet werkt. Multifunctioneel en makkelijk te combineren, met een tank top zit je altijd goed! Kies de fit van de tanktop die bij jou past en combineer jouw tank top met je favoriete naadloze legging, jogger of short.

ZORGELOOS BEWEGEN MET DE JUISTE TANK TOP

Een belangrijke vereiste aan een goede tank top is dat je er vrij in beweegt. Laat niks in de weg zitten wanneer je aan het sporten ben in de gym of buiten aan het hardlopen bent.

BIJ EEN TANK TOP LET JE OP DE JUISTE PASVORM

Sporten doe je om lekker in je vel te zitten en te blijven! Dus wil je ook een tank top die dit reflecteert. Daarom is de pasvorm belangrijk, want je wil natuurlijk een zo gunstig mogelijk silhouet creëren, dit geeft extra zelfvertrouwen. Dames tank tops zijn er in verschillende soorten en maten.

ACCOUNT
Favorieten
Login
Create an account

A link to set a new password will be sent to your email address.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP

SHOPPING BAG 0

Added to wishlist! VIEW WISHLIST