Retourbeleid

Ons retourbeleid is onderdeel van, en moet in samenhang met, de Algemene voorwaarden gelezen worden. Wij behouden het recht om dit retourbeleid op elk moment aan te passen. Dit retourbeleid is voor het laatst aangepast op 01/07/2021.

Retourneren kan onder de volgende voorwaarden

  • Het product mag niet door u aangewend of beschadigd zijn; het product mag geen gebruikssporen of uiterlijke veranderingen vertonen.
  • U mag het product slechts in die mate uitpakken en gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.
  • U stuurt het artikel op eigen kosten terug. Ongefrankeerde retourzendingen worden door ons niet geaccepteerd, kosten hiervoor komen dan ook voor rekening van de verzender. Zendingen onder rembours worden niet geaccepteerd.

Retourneren kan niet onder de volgende voorwaarden

 *Verkopen tijdens een opheffingsverkoop of Black Friday Sale*

Ethics Gym Wear brengt geen kosten in rekening wanneer een zending wordt geretourneerd, wel wordt na het ontvangen van de retourzending, de zending gecontroleerd. Als de goederen of de verpakking incompleet of beschadigd zijn zullen hiervoor kosten in rekening worden gebracht aan de koper. Deze kosten worden dan in mindering gebracht aan het te restitueren bedrag. Restitutie van het orderbedrag geschiedt binnen 14 dagen na het ontvangen van de retourzending. Indien een bestelling niet binnen 30 dagen na bestelling bij de koper is afgeleverd heeft de koper het recht de bestelling te annuleren. Dit geldt niet wanneer er afwijkende levertijden besproken zijn.

Toch niet tevreden met het product? Binnen 14 dagen na ontvangst heb je de mogelijkheid om het product terug te sturen. Volg daarvoor de onderstaande stappen.
Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de producten en/of levering zoals u die ervaren heeft. Binnen 14 dagen na ontvangst heb je de mogelijkheid om het product terug te sturen. Wij vragen u vriendelijk om uw klacht via de mail aan onze klantenservice door te geven.
Onze medewerkers zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Aanmelden

Verpakking

  • Pak de producten in originele staat en verpakking in een doos
  • Plaats het ingevulde retourformulier in de doos
  • Bij het retourformulier zit ook een retourlabel, plak deze goed zichtbaar op de doos

Verzending

  • Lever het pakket in bij het postkantoor (Let op: verzendkosten zijn voor eigen rekening)
  • Bewaar het verzendbewijs goed (bewaar het verzendbewijs dat je ontvangt wanneer je de artikelen retourneert, totdat je het totaalbedrag van de geretourneerde artikelen ontvangen hebt. Zonder verzendbewijs worden artikelen die niet aangekomen zijn, niet vergoed. Als je retour binnen is gekomen dan ontvang je een bevestiging per e-mail.)

Terugbetaling

Wanneer betalen we terug?
Wij maken het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen na herroeping naar je over. Let op: verzendkosten voor retour zijn voor rekening van de consument, tenzij er sprake is van een beschadigde of foutieve levering. Onze retourenafdeling zal je van de voortgang op de hoogte houden.

Wat krijg je terug?
Je krijgt het volledige aankoopbedrag terug inclusief de door ons in rekening gebrachte verzendkosten. Bij een gedeeltelijke retourzending worden de in rekening gebrachte verzendkosten niet vergoed.

Waar ontvang ik het teruggestorte bedrag?
Wij storten het bedrag op dezelfde manier terug zoals je hebt afgerekend. Lukt dit niet? Dan nemen we contact met je op.

Kosten voor het retour sturen
De kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Stuur je een product terug omdat deze beschadigd of verkeerd geleverd is? Dan vergoeden wij deze kosten achteraf.

TOP

SHOPPING BAG 0